fbpx

foto | Încă un accident fatal în apropiere de Chișinău. Un TIR a izbit un Prius, apoi s-a răsturnat într-o râpă și a luat foc

Un accident fatal s-a produs în apropiere de municipiul Chișinău. Potrivit Poliției, au fost implicate două vehicule: un TIR și o Toyota Prius. Șoferul din a doua mașina, în vârstă de 47 de ani, a murit până la venirea medicilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preliminar, șoferul TIR-ului s-ar fi deplasat cu viteză nepotrivită pentru condițiile meteo, iar din motive necunoscute încă a ieșit pe contrasens și a izbit mașina de model Toyota Prius, care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, soția decedatului, dar și șoferul camionului au fost transportați la spital. Oamenii legii investighează cazul și urmează să stabilească cauzele producerii tragediei.

Foto: Poliția Capitalei
Foto: Poliția Capitalei

ZUGO amintește că tot astăzi, 27 decembrie, un tânăr de 20 de ani a decedat după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit de un TIR. Preliminar oamenii legii au stabilit că tânărul de 20 ani a derapat de pe traseu din cauza condițiilor meteorologice.

Vezi și: Drumurile alunecoase, o provocare pentru șoferi: Un camion „a patinat” pe stradă, iar două troleibuze s-au ciocnit în stație

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button