fbpx

foto, video | Drumurile alunecoase, o provocare pentru șoferi: Un camion „a patinat” pe stradă, iar două troleibuze s-au ciocnit în stație

Drumurile alunecoase au devenit o adevărată provocare pentru șoferii din toată republica. Unii dintre ei au împărtășit pe rețelele de socializare imagini și videoclipuri cu câteva „episoade” din trafic, în care se observă cât de îngreunată este deplasarea în condițiile meteo actuale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un bărbat a postat această imagine în care se observă două troleibuze care s-au ciocnit chiar în stație. Solicitată de ZUGO, purtătoarea de cuvânt a RTEC, Felicia Rusu, incidentul a avut loc pe strada V. Alecsandri.

În momentul staționării în stația de așteptare a transportului public „Pan Halippa”, unul din troleibuze a tamponat ușor celălat troleibuz aflat in stație. Unitățile de transport circulau pe ruta nr. 2 și 3.

Vezi și: Se circulă greu pe drumurile naționale. Peste 2000 de tone de material antiderapant a fost împrăștiat

În urma incidentului acestea sau ales defecțiuni minore. Nimeni din pasageri nu a avut de suferit. Pe marginea acestui caz a fost deschisă o anchetă internă.

Foto: GBM

O internaută a publicat fotografii de pe traseul Chișinău-Căinari, în apropierea Vinăriei Asconi, unde un tir pare că a blocat circulația altor vehicule.

Foto: GBM

O altă înregistrare arată cum un camion alunecă pe străzile acoperite de zăpadă. Această derapare s-ar fi putut transforma într-o situație de accident. Din fericire, însă, nimeni nu a avut de suferit.

Un alt internaut a făcut publice imagini din zona centrului comercial Supraten, unde un șofer a ajuns cu mașina într-un semn de circulație.

Foto: GBM

Pe lângă incidente, condițiile meteo au „alimentat” formarea ambuteiajelor. În imagine se observă cum la Tohatin mașinile circulă bară la bară.

Strada Doina, în apropierea secției de Poliție

Intersecția străzilor Dacia și Cuza Vodă

Suruceni

Amintim că, astăzi, 27 decembrie, un tânăr de 20 de ani a decedat după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit de un TIR. Preliminar oamenii legii au stabilit că tânărul de 20 ani a derapat de pe traseu din cauza condițiilor meteorologice.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button