fbpx

Ex-viceministrul de Interne, Ion Țurcan, plasat în arest la domiciliu. Procurorii vor contesta decizia magistraților la CA

Ex-viceministrul de Interne Ion Țurcan a fost plasat în arest la domiciliu, după ce, pe 24 noiembrie, fusese reținut pentru 72 de ore, fiind cercetat într-un dosar de îmbogățire ilicită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Magistraţii Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, au examinat sâmbătă, 27 noiembrie, demersul procurorilor anticorupţie cu privire la aplicarea măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pentru o perioadă de 30 zile, în privinţa ex-vice ministrului de interne, învinuit de îmbogăţire ilicită.

În rezultatul examinării, magistraţii au admis parţial demersul procurorilor, aplicând în privinţa învinuitului măsura preventivă sub formă de arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile.

„Procurorii consideră încheierea judecătorului de instrucţie ca fiind neîntemeiată şi urmează să o conteste cu recurs la Curtea de Apel Chişinău”, se arată în comunicatul Procuraturii Anticorupție.

Vezi și: doc, foto | În declarația de avere – 250.000 de lei, în anunț – 320.000 de euro. Un ex-viceministru MAI își vinde casa de milioane

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button