fbpx

Două noi companii aeriene intră pe piața Republicii Moldova. Unde vor zbura

Începând cu 1 noiembrie, două noi companii aeriene intră pe piața avia din Republica Moldova, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). Ambele vor efectua zboruri din și spre orașul Tel Aviv din Israel.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, din 2 noiembrie 2023, zboruri directe Tel Aviv – Chișinău – Tel Aviv vor fi operate de către compania israeliana „Arkia”.

Anunțul vine după ambasadorul R. Moldova în Israel, Alexandr Roitman, a avut o întrevedere cu directorul general al companiei aeriene „Arki”, Gadi Tepper. Aceste zboruri vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

Tot astăzi, Ambasada R. Moldova în Israel a anunțat că și compania IsrAir a decis operarea zborurilor comerciale pe ruta Tel Aviv – Chișinău – Tel Aviv, începând cu 1 noiembrie.

„În toată această perioadă, autoritățile R. Moldova, prin intermediul MAEIE și Ambasadei noastre de la Tel-Aviv, au purtat negocieri cu diverse companii aeriene cu scopul de a satisface cererea ridicată pentru această rută, inclusiv pentru a facilita întoarcerea cetățenilor noștri”, se arată într-un comunicat al MAEIE.

Articole asemănătoare

Back to top button