fbpx

doc | Fără cadouri de 8 martie? Autoritățile interzic colectările de bani prin intermediul comitetelor de părinți în instituțiile de învățământ

Autoritățile din capitală interzice colectările de bani și cadourile oferite de sărbătorile de primăvară pedagogilor. Un ordin în acest sens a fost emis de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Documentul prevede că nu li se permite nici comitetelor părintești să organizeze asemenea procese. La fel, în perioada indicată nu se va admite desfășurarea unor mese dulci pentru elevi și preșcolari în incinta instituțiilor de învățământ.

Referindu-se la matinee, autoritățile menționează că acestea vor avea doar cu participarea copiilor, în grupă, clasă sau în aer liber. Nu va fi admisă prezența părinților, animatorilor, fotografilor și nici nu se vor închiria costume pentru micuți.

În cadrul activităților, urmează să fie respectate normele epidemiologice. Toți participanții trebuie să respecte distanța fizică, pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Ordinul GSETS – Interzicerea colectărilor de bani în instituțiile de învățământ by ZUGO on Scribd

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button