fbpx

Ceban: Medicii, testați de echipe care le-au propus să pună vaccin doar pe foaie și filmați prin intermediul camerei ascunse

Medicii au fost testați de echipe care le-au propus să pună vaccin doar pe foaie și filmați prin intermediul camerei ascunse. Cel puțin așa declară primarul capitalei, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, acțiunile au avut loc în contextul suspiciunilor privind administrarea eliberarea certificatului de vaccinare fără imunizare. Conform edilului, atunci când doctorii au spus că cheamă Poliția, persoanele responsabile s-au prezentat.

De asemenea, el a menționat că de la un centru al medicilor de familie din capitală s-au cerut mai multe documente privind procesul de vaccinare, inclusiv listele persoanelor programate și imunizate, dar și copia formularelor.

Totodată, Ceban a sugerat personalelor care recurg la achitarea certificatelor fără administrarea serurilor să fie conștienți că dacă își vor dori să se imunizeze, nu o vor putea face. Pe de altă parte, el nu exclude că există asemenea cazuri, dar îndeamnă să nu fie puși toți doctorii „în aceeași oală”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button