fbpx

Air Moldova anunță reținerea și anularea unor zboruri. Programul modificat al curselor aeriene

Operatorul național de zboruri, Air Moldova, anunță despre anularea și reținerea unor curse aeriene. Motivul invocat sunt alertele zilnice cu bombă care perturbă grav activitatea operațională a companiei aeriene.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
„Alertele zilnice consecutive rețin aeronavele la sol cu peste 4-6 ore, acest fapt împiedică deservirea curselor, mai mult ca atât aeroporturile de destinație refuză să accepte aterizarea aeronavelor noastre în afara orarului stabilit. Anularea și reținerea zborurilor nu este o măsură acceptabilă de companie, este o consecință inevitabilă a terorizării la care suntem supuși în ultimele săptămâni”, comunică compania.
Astfel, joi, 28 iulie, se rețin zborurile operate de Air Moldova din și spre:
  • Bucuresti 9U 861/ 862
  • Paris 9U 283/ 284
  • Verona 9U 885/ 886
Joi, 28 iulie este anulat zborul:
  • 9U 833/ 9U 834 Chișinău-Londra-Chișinău – (Aeroportul Stansted nu acceptă aterizarea și decolarea acestui zbor în afara orarului stabilit)
Pasagerii cursei anulate spre și din Londra pot beneficia de opțiunile propuse de companie sau pot solicita rambursarea totală la locul procurării biletului.
Potrivit companiei de zbor, întârzierile de zbor vor cauza alte rețineri în lanț și pe parcursul următoarelor zile. Călătorii sunt îndemnați să verifice periodic statutul zborului pe www.airport.md și www.airmoldova.md.

Articole asemănătoare

Back to top button