fbpx

Actualizări privind coronavirusul în Moldova: Sunt suspectate 25 de persoane, iar peste 7000 – supravegheate de medicul de familie

Potrivit ultimelor informații, astăzi, 14 martie, în total în Moldova au fost confirmate 12 cazuri de coronavirus. Actualmente, 25 de persoane sunt suspectate că ar fi bolnave.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul declarațiilor de presă făcute astăzi, Viorica Dumbrăveanu a precizat că printre persoanele suspecte sunt cel puțin doi copii. Aceștia au contactat cu bunica lor, care a revenit recent din Italia. În același timp, Ministerul Sănătății informează că alți 7106 cetățeni sunt monitorizați la domiciliu de către medicul de familie, peste 17.000 de persoane au intrat în țară, iar la linia verde au parvenit 130 de apeluri în ultimele 24 de ore.

Autoritățile au anunțat că, pentru a evita supraglomerarea spitalului Toma Ciorbă, urmează să fie deschisă a doua instituție medicală strategică pentru pacienții diagnosticați sau suspectați că ar fi infectați cu virusul COVID-19. Totodată, premierul Ion Chicu a anunțat că mâine se va discuta sistarea tuturor zborurilor din și spre Moldova.

CITEȘTE ȘI:

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur! ZUGO îți sugerează 20 de lucruri pe care să NU le faci pe vreme de coronavirus

Articole asemănătoare

Back to top button