fbpx

Accident cu patru morți, printre care un copil, la Bahmut. Șoferul implicat ar fi procurorul-șef de la Ungheni

Patru persoane au decedat, printre care și un copil, în urma unui grav accident rutier produs pe traseul R-1, lângă localitatea Bahmut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au stabilit, preliminar, că o Skoda Fabia a accidentat o căruță. În rezultat, patru persoane, printre care și un copil, membrii unei familii, au decedat, iar altele două au fost preluate de salvare.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul ieșind negativ. Bărbatului i-au fost prelevate probele biologice pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele.

Șoferul implicat ar fi procurorul-șef de la Ungheni

Mai multe surse media indică că șoferul mașinii implicată în accidentul soldat cu patru decese ar fi fost șeful Procuraturii Ungheni, Dumitru Triboi, pe care Consiliul Superior al Procurorilor l-a propus în 2021 la funcția de procuror-șef al Procuraturii raionului Ungheni, pentru un mandat de 5 ani.

În declarația sa de avere și interese personale, Dumitru Triboi a indicat automobilul Skoda, fabricat în 2012 și pe care l-ar fi cumpărat în 2021 pentru 4.500 de lei.

Anterior, Dumitru Triboi a deținut funcția de adjunct al procurorului-șef al procuraturii raionului Călăraşi, pentru un mandat de 5 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button