fbpx

Vrei să cumperi încălțăminte? Află acum 5 caracteristici esențiale care vor fi actuale oricând

Probabil fiecare știe cum ar trebui să fie o pereche bună de încălțăminte – frumoasă, comodă și rezistentă. Însă, piața este atât de supraaglomerată cu diverse modele și branduri, care au caracteristici incomparabile, încât este foarte ușor să te pierzi printre ele. De unde ar trebui atunci să procuri o nouă pereche de încălțăminte în Chișinău și cum ar trebui să fie aceasta?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Materiale calitative

Primul factor care vorbește despre calitatea pantofilor pentru bărbați și femei este materialul din care a fost cusută încălțămintea. Prin urmare, atunci când vrei să procuri o pereche nouă, acordă atenție la calitatea vopsirii, nu doar a exteriorului, dar și a tălpilor interioare. Acest lucru poate fi testat în felul următor: ștergi ușor cu o cârpă umedă, după care cu una uscată. Pe suprafața acesteia nu trebuie să rămână urme de vopsea. În caz contrar, ciorapii tăi vor fi de culoarea pantofilor.

Talpă elastică

Procesul de selectare a ghetelor, cizmelor sau pantofilor necesită timp. Indiferent de ce tip de încălțăminte ți-ai dori, cel mai bine este să apelezi la un magazin specializat. Un astfel de loc este magazinul de încălțăminte din Chișinău, Konfi. Datorită faptului că poți cumpăra perechea de pantofi online, vei avea suficientă vreme să alegi cu minuțiozitate produsul care ți se potrivește cel mai bine.

Nu uita să acorzi atenție mare tălpii, întrucât aceasta trebuie să fie moale și elastică. Dacă vrei să te asiguri, nu ezita să o testezi – îndoaie ușurel pantoful și vezi cât de maleabilă este. La fel, importantă este și calitatea tocului. În cazul în care este fabricat din plastic, riști să rămâi fără ea în scurt peste câțiva kilometri.

Talpa joacă un rol important, în special, la încălțămintea pentru copii. Asigură-te că este supinator și nu va face rău piciorului, întrucât de acest factor va depinde confortul micuțului pe tot parcursul zilei.

Cusături drepte

O altă caracteristică pentru o pereche bună de încălțăminte este calitatea cusăturilor. Cu siguranță, acestea trebuie să fie drepte și precise. Totodată, ai grija ca ața utilizată să fie suficient de groasă, iar în locurile unde este utilizat lipici, să lipsească urmele lăsate uneori de acesta.

Nu uita că pantofii trebuie să se aranjeze bine pe picior, fără fisuri, cute sau pliuri. În caz contrar vor arăta ieftin și de calitate proastă. 

Lipsa unui miros înțepător

Indiferent dacă urmează să procuri o pereche de pantofi, mocasini sau ghete, aceștia trebuie să miroase discret. Odată ce ai simțit o combinație înțepătoare de substanțe chimice sau solvent, atunci la confecționarea lor au fost utilizate materiale artificiale. Drept consecință, pielea piciorului nu va putea respira și vei transpira abundent.

Preț corespunzător

O pereche de încălțăminte calitativă nu poate să coste prea ieftin. Însă, nu ne referim la faptul că trebuie să optezi pentru cele mai scumpe opțiuni disponibile. Doar nu uita să iei în considerație că piciorul tău se va afla în interiorul încălțămintei pe tot parcursul zilei. Prin urmare, e cazul să acorzi o mai mare atenție confortului, dar nu prețului. Un produs nepotrivit se simte încă din primii pași, iar lipsa comodității vorbește despre calitatea acestuia.

Fie că alegi pantofi pentru bărbați sau încălțăminte pentru femei, în Chișinău, încearcă să-ți oferi timp și răbdare, pentru a cumpăra un produs de care vei rămâne satisfăcut/ă. Chiar dacă uneori ofertele existente sunt foarte tentante, respectă regulile menționate mai sus și niciodată nu vei da greș.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button