fbpx

video | Victoria Roșca, înlăcrimată după decesul colegei sale: M-a cuprins panica când am primit fotografii cu ea

După ce a petrecut-o pe ultimul drum, a jucat ultimul spectacol în memoria ei, a luat o pauză de la actorie și încearcă acum să treacă peste durere. Vorbim de actriția Victoria Roșca, alias Zâmbărele, și colega de filmare a acesteia care a decedat câteva zile în urmă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vloggerița a povestit cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu”, despre cum a aflat de moartea tragică a prietenei sale și tot ce a urmat după.

„Am fost telefonată de foarte multe numere străine. Am răspuns, o domnișoară mi-a spus: „Dna Victoria, a murit Inna”. După, au început să-mi trimită fotografii din primele minute ale accidentului. M-am panicat… nu erau clare, fața era acoperită. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu știam pe cine să sun. Inna nu răspundea la telefon. Apoi… a apărut în presă.

Pe Inna am cunoscut-o într-un salon de frumusețe. Nu era prea vorbăreață, dar întotdeauna îi admiram calmitatea, cum reacționa la bârfe… mereu zâmbea. Am legat o relație frumoasă.

Am fost învinuiți. Sâmbătă am fost cu echipa și am petrecut-o pe ultimul drum, iar duminică am avut un spectacol care era programat de trei săptămâni. Am încercat din răsputeri să amân acest eveniment, dar biletele erau deja vândute. Cei cu mai multă experiență mi-au spus: „Victoria, tu eșit artist, ai vândut niște bilete… ”, a mărturisit actrița pentru sursa citată.

Articole asemănătoare

Back to top button