fbpx

video | Un motociclist, care ar semăna cu Țuțu, surprins printre manifestanții care au boicotat protestul Blocului ACUM

După ce protestul organizat astăzi de Blocul ACUM ar fi fost boicotat de un grup de tineri mascați pe care poliția încă nu i-a identificat, au fost publicate mai multe imagini în care ar apărea membri ai Partidului Democrat. De asemenea, printre motocicliștii prezenți la contramanifest ar fi fost observat și un tânăr care ar fi semănat izbitor cu fostul deputat PD, Constantin Țuțu. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel care părea a fi Constantin Țuțu s-ar fi aflat în fruntea unei coloane de moticicliști, care ar fi perturbat ordinea publică pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Totodată, tânărul era la volanul unui motociclete care ar apărea în fotografiile de pe Instagram a fostului deputat PD.

Opriți de către polițiști, motocicliștii au continuat să susțină că nu ei sunt cei care deranjează ordinea publică, ci Maia Sandu și Andrei Năstase, care au organizat un protest în fața Guvernului. Tânărul care ar fi trezit suspiciuni nu și-a scos casca de pe cap, dar totuși a declarat că i se făcuse dor de manifestațiile organizate de liderul Platformei DA.

Contactat de către jurnaliștii ZdG, Constantin Țuțu a infirmat prezența lui la acest contramanifest, declarând că demult nu mai deține o motocicletă.

„Poate să fie motocicleta (cea care apare în fotografii de Instagram), dar nu pot să fiu eu. Cu siguranță nu am fost eu. Eu deja de mai mult timp nu am motocicletă. Dacă vreți să credeți că acolo sunt eu, atunci … Și chiar dacă aș fi fost eu atunci ce era să schimbe?”, a răspuns Țuțu.

Totodată, după încheierea protestului din fața Guvernului, și Maia Sandu a venit cu o reacție pe Facebook, învinuindu-i pe membrii Partidului Democrat de organizarea unui contramanifest și de încălcarea legilor.

„Neavând soluţii politice pentru a ieşi din criza în care tot el a dus ţara, Plahotniuc încearcă să încingă spiritele în societate, semănând frică. Guvernarea coruptă a decis să contracareze manifestaţia noastră paşnică, trimiţând ortaci agresivi, care au folosit limbaj violent la adresa noastră”, a scris lidera PAS pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, astăzi, Blocul ACUM și simpatizanții acestora, au protestat în fața Guvernului împotriva scumpirii carburanților. La scurt timp, însă zeci de tineri mascați și înarmați cu tobe și pancarte s-au adunat lângă Guvern, înjurându-i pe Maia Sandu și Andrei Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button