fbpx

foto, video | Flash-mobul Blocului ACUM a luat o altă întorsătură. Zeci de tineri i-au înjurat minute în șir pe Sandu și Năstase

Flash-mobul, organizat astăzi de Blocul ACUM împotriva majorării prețurilor la carburanți, a fost întrerupt de un contraprotest. Zeci de tineri mascați și înarmați cu tobe și pancarte s-au adunat lângă Guvern, înjurându-i pe Maia Sandu și Andrei Năstase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timp ce liderii Blocului ACUM protestau împotriva mafiei și scandau „Jos Plahotniuc!”, contramanifestanții au venit cu mesaje obscene și îndemnuri, precum „Maia Sandu, fii bărbat! ”, „Năstase are mandat de urlat şi protestat” sau „Maia, lasă-l pe Năstase! ”. De asemenea și pancartele cu care aceștia au venit erau cu mesaje pline de umor și ironie, ilustrându-i pe cei doi lideri în diferite ipostaze.

Amintim că, astăzi, Blocul ACUM și simpatizanții acestora, au protestat în fața Guvernului împotriva scumpirii carburanților. Oamenii au au cerut autorităților să lupte cu interesele de cartel în domeniul carburanților, dar și să susțină producătorii locali de cartofi.

Articole asemănătoare

Back to top button