fbpx

video | Soția lui Lionel Messi, surprinsă în zăpadă, în bikini, alături de partenerele unor fotbaliști celebri

Soția lui Lionel Messi, Antonella Roccuzzo, a împlinit recent 35 de ani. Ea a organizat o petrecere pe cinste, de la care a lipsit chiar starul argentinian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform publicației Hola, la evenimentul care a avut loc duminică, 26 februarie, au participat cele mai bune prietene ale Antonellei: Daniella Semaan – soția lui Cesc Fabregas, Elena Galera – partenera lui Sergio Busquets, și Mariana Balbi – cumnata lui Luis Suarez.

Antonella și prietenele ei s-au distrat pe cinste, însă sărbătorita a ținut totul secret. Nu la fel au procedat invitatele ei. Acestea au distribuit mai multe fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare.

„Te serbăm pe tine, Antonella Roccuzzo, prietena mea de suflet. Sărbătorim ani de iubire și multe momente de neuitat. Îți doresc fericire azi și pentru tot restul vieții tale, pentru că meriți! E imposibil să te iubesc mai mult! Să dansăm!”, a scris, pe Instagram, Daniella Semaan.

Fetele s-au distrat la o piscină în aer liber și apoi au alergat prin zăpadă în costum de baie. Un clip distribuit de soția lui Cesc Fabregas s-a viralizat rapid.

Antonella Roccuzzo și Lionel Messi sunt căsătoriți din 2017. Cei doi au împreună trei băieți: Thiago (10 ani), Mateo (7 ani) și Ciro (4 ani).

Articole asemănătoare

Back to top button