fbpx

video | Șoferii din Orhei, puși pe jar. Mai multe mașini au rămas fără geamuri, iar din interior au dispărut bani și carduri bancare

Pe parcursul lunilor iulie și august, mai mulți șoferi din Orhei s-au trezit cu geamurile de la mașini sparte și lacătele deteriorate. Din interiorul vehiculelor au dispărut obiecte de preț, bani și carduri bancare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prejudiciul cauzat conducătorilor automobililor este estimat la 29.000 de lei. În urma investigațiilor întreprinse, oamenii legii au identificat un bănuit. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Pe lângă faptul că ar fi sustras din automobile mai multe buni, acesta ar fi răpit un mijloc de transport de model Ford Tranzit. Oamenii legii presupun că individul acționa pe timp de noapte, însă a fost surprins de unele camere de supraveghere. 

Bărbatul a fost localizat și reținut pe 7 august. Actualmente, acesta se află în arest pentru 30 de zile, fiind cercetat penal. Procuratura și Poliția întreprind în continuare acțiunile necesare pentru acumularea materialului probator, precum și pentru identificarea tuturor celor implicați în comiterea infracțiunilor.

Articole asemănătoare

Back to top button