fbpx

video | TikToker care recruta tinere și le convingea să presteze servicii sexuale online. Ce pedeapsă riscă individul

Un bărbat de 27 de ani din Orhei este cercetat penal fiind suspectat de îndemnul, determinarea sau înlesnirea la prestarea serviciilor sexuale online.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a anunțat că este vorba despre TikToker-ul sub pseudonimul „Caras”.

În cadrul documentării, ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală a INI, în conlucrare cu procurorii PCCOCS, au stabilit că suspectul, activ și cu influență în mediul online, sub pseudonimul ,,Caras”, ar fi convins mai multe tinere să participe în activități cu caracter sexual, inclusiv prin prezentarea organelor genitale. Apoi, imaginile video au fost difuzate prin intermediul tehnologiilor informaționale sau comunicațiilor electronice din surse libere internet (Telegram și Tik-Tok).

Acesta urmărea scopul obţinerii indirecte a unor venituri, rezultate din „cadourile” virtuale oferite de privitorii generoși, precum și în baza numărului de urmăritori în timp real.

În cadrul perchezițiilor la domiciliul bărbatului polițiștii au ridicat telefonul mobil care ar dovedi implicarea acestuia în asemenea cazuri.

Oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigație, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, persoanelor implicate, activități de stabilire a mijloacelor financiare obținute și stabilirea bunurilor achiziționate de către învinuit în urma profitului obținut din activitatea infracțională precum și identificarea victimelor.

Articole asemănătoare

Back to top button