fbpx

video | O femeie ar fi recurs la șantajarea soțului, cu care era în proces de divorț, pentru a-l determina să-i cedeze casa, mașinile și afacerile

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat că ar fi șantajat și amenințat cu moartea un alt bărbat, la „rugămintea” soției acestuia cu care se afla în proces de divorț. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că femeia în vârstă de 36 ani se afla cu soțul său de 38 ani în conflict de partajare a averii dobândite în timpul căsătoriei. Aceasta s-ar fi adresat la suspect, pentru ca ultimul, prin amenințări cu aplicarea violenței, să-l impună pe soțul ei să se dezică de casa de locuit, automobile și mai multe afaceri.

Astfel, urmărind scopul dobândirii bunurilor altei persoane prin șantaj, autorul infracțiunii, pe o perioadă de două luni, în comun cu alte persoane, amenințau cu moartea și constrângere fizică și psihică victima, dar și rudele acesteia.

La 13 februarie curent, acțiunile ilegale ale bănuitului au fost stopate. În timpul unei întâlniri organizate în prealabil a victimei cu suspectul, însoțit de un alt bărbat în vârstă de 51 ani, într-un local din centrul capitalei, primul a fost reținut în flagrant de către polițiști.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de șantaj, care se pedepsește cu închisoare de la cinci la șapte ani și amendă în mărime până la 67.500 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button