fbpx

video | Momentul în care câțiva tineri sunt puși la pământ și încătușați în curtea unui bloc. Ce infracțiuni ar fi comis?

Pe 14 aprilie, polițiștii din capitală au reținut trei persoane bănuite de răpirea mai multor unități de transport. Infracțiunile ar fi fost comise în perioada 22 martie – 6 aprilie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Poliției, bănuiții ar fi acționat în două sectoare ale capitalei și ar fi răpit trei unități de transport de marcă VAZ. În același timp, oamenii legii au stabilit că tinerii ar fi fost implicați în comiterea infracțiunilor similare în lunile octombrie-decembrie ale anului trecut.

Bănuiții au vârstele cuprinse între 18 și 23 de ani și sunt originari din raioanele Telenești și Orhei. Ei ar fi răpit mașinile parcate în curțile blocurilor, apoi le-ar fi dezasamblat și ar fi vândut piesele.

Actualmente, suspecții sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă cel mult cinci ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button