fbpx

video | Mesajul Maiei Sandu pentru cei 660 de procurori ai țării: Începeți să vă comportați ca niște procurori adevărați

Prim-ministra țării noastre, Maia Sandu, a transmis de curând un mesaj celor 660 de procurori din întreaga țară, cerându-le să fie independenți și să se apuce de muncă. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ceea ce se întâmplă este foarte grav și urgent. Astăzi, în Republica Moldova nu există Procuratură, deși este- ea nu lucrează. Ați văzut în conferința de presă de ieri cât de penibil arătau Harunjin și Bețișor. Ziceau că investighiează furtul miliardului și în curând vor ajunge la finalitate – Fals. Au avut suficient timp ca să demonstreze că-și îndeplinesc responsabilitățile. Harunjen va răspunde pentru inacțiunile sale în fața legii

Am un mesaj pentru cei 660 de procurori: Începeți să vă comportați ca niște procurori adevărați. Nu stați ascunși prin biroruri până se va schimba conducerea – ea se va schimba cu siguranță. Fiți independenți!

Miliarde de lei au fost furate. Nu e un secret pentru nimeni cine a prejudiciat statul. Dvs. aveți aceste informații, eu tot le am, le primesc în fiecare zi, acestea sunt secrete, noi am început procesul de desecretizare. E de responsabilitatea dvs. ca statul să nu fie furat. Voi puteți investiga. Fiecare zi în care nu faceți nimic și stați tăcuți e o zi pierdută.

Vouă vă place să știți că familiile voastre au fost furate? Nimeni nu vă cere altceva decât să fiți procurori. Nu stați pe margine și priviți!”, le-a transmis premierul.

Articole asemănătoare

Back to top button