fbpx

video | Investigație: llan Șor s-a mutat la casă nouă, mai mare și luxoasă. Cum arată noua vilă din Israel

Ilan Șor, fostul deputat fugar, care a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu executare într-un penitenciar de tip închis pentru escrocherie și spălarea banilor în cadrul dosarului „Frauda bancară”, a luat decizia de a se muta într-o nouă locuință, caracterizată de dimensiuni mai mari și un nivel de lux sporit, se arată într-o investigație a jurnaliștilor de la Cu Sens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vila are o piscină panoramică în care se varsă o cascadă, iar cele trei niveluri ale proprietății se bucură de spații generoase cu finisaje și mobilier de o finețe aparte. Aceasta nu are grădină și ocupă aproape în întregime un teren de 13 ari.

Amintim că oligarhul Ilan Șor a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare în dosarul „Frauda Bancară” în luna aprilie 2023.

Acesta a fost recunoscut culpabil în comiterea infracțiunii prevăzute de art. 190 alin. (5) din Codul penal (escrocherie), cu stabilirea pedepsei de 12 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip închis, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții in sistemul bancar pe termen de 5 ani;

De asemenea, a fost recunoscut culpabil în comiterea infracțiunii prevăzute de art. 243 alin. (3) din Codul penal (spălarea de bani), cu stabilirea pedepsei de 6 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip închis;

Articole asemănătoare

Back to top button