fbpx

video | Flăcări puternice în Anenii Noi. Șase hectare de vegetație au fost „zdrobite” de un incendiu

În după-amiaza zilei de 22 ianuarie, pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost solicitați pentru a lichida unui incendiu de vegetație uscată în orașul Anenii Noi, pe strada Chișinăului 32.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14:49. La fața locului au intervenit două echipaje, iar arderea a fost lichidată la ora 15:56. Potrivit IGSU, în urma incendiului au ars șase hectare de vegetație uscată. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 22-23 ianuarie, în țară se prevăd intensificări ale vântului nord-estic în rafale de 15-20 de m/s.

În condiții de vânt pompierii îndeamnă cetățenii să respecte regulile antiincendiare. Oamenii sunt rugați să evite nimicirea resturilor menajere, dar și vegetației uscate prin utilizarea focului deschis în preajma spațiilor forestiere și a celor de locuit pentru a evita incendiile de proporții, dar și pagubele materiale.

Video: echipa.md

Articole asemănătoare

Back to top button