fbpx

video | Doi tineri din Turcia au fost reținuți în timp ce încercau să traverseze clandestin frontiera pentru a ajunge în Ucraina

În seara zilei de ieri, 14 ianuarie, polițiștii de frontieră au fost alertați în privința a doi tineri care se aflau neautorizat la hotar. Aceștia au fost observați în timp ce se îndreptau cu pas grăbit spre ieșirea din Republica Moldova, pe direcția Palanca – Maiaki – Udobnoie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii de frontieră au dejucat planurile ilegale a doi cetățeni de origine turcă care, în lipsa actelor de călătorie și a interdicției de intrare pe teritoriul Ucrainei, au recurs la tentativa de traversare a hotarului prin ocolirea punctului de trecere Palanca.

În cadrul cercetărilor preliminare, persoanele au fost audiate și identificate în baza documentelor pe care le dețineau. În prezent, tinerii se află în izolatorul Inspectoratului de Poliție Căușeni.

Pentru fapta lor, cetățenii în vârstă de 20 și, respectiv, 21 de ani riscă câte o amendă în mărime de până la 750 de unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau închisoare de până la doi ani. Cazul este cercetat în continuare de către ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Est.

Articole asemănătoare

Back to top button