fbpx

video | Dodon, alături de moldovenii care participă la Jocurile Europene de la Minsk. Câți sportivi ne reprezintă țara la competiție?

Vineri seara, la ora 22:00, s-a dat stratul celei de-a doua ediții a Jocurilor Europene de la Minsk. În acest an, din partea țării noastre vor participa 50 de sportivi din echipa națională olimpică a Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La eveniment a fost prezent și președintele Igor Dodon. Acesta a salutat lotul moldovenesc care a ieșit să se prezinte la ceremonia de deschidere.

Drapelul țării a fost purtat de către arcașa Alexandra Mîrca, în vârstă de 25 de ani. Tânăra este singura calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

„Mă bucur și sunt mândru că echipa noastră poartă drapelul de stat al Moldovei în fața tribunelor cu zeci de mii de spectatori ale stadionului „Dinamo”, unde sunt prezenți zeci de șefi de stat și de guvern. Doresc sportivilor noștri evoluții frumoase și noi recorduri. Să câștige cel mai puternic”, a scris șeful statului, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Jocurile Europene de la Minsk se vor încheia pe data de 1 iulie.

Articole asemănătoare

Back to top button