fbpx

video | Din culisele creării majorității parlamentare: „PD pune presiune să nu facem alianță cu ACUM. Kozak urlă la telefon”

În seara zilei de 7 iunie, când se scurgeau ultimele ore din timpul regulamentar în care Parlamentul putea deveni funcțional, potrivit Curții Constituționale, jurnalista Natalia Morari a dat citire unui mesaj venit din partea unui reprezentant al PSRM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În textul citit de moderatoarea de la TV8 în direct se menționează că socialiștii erau convinși de PD să nu accepte alianța cu ACUM, iar vicepremierul rus, Dmitri Kozak, care a mediat negocierile privind crearea unei coaliții la Chișinău, „urla” la telefon.

„Am informație dintr-o sursă foarte demnă de încredere din cadrul PSRM: „În PSRM există frică că azi noapte unii deputați PSRM vor fi arestați. În PSRM este presiune enormă din partea PD să nu meargă cu ACUM. Acolo chiar e grav. Kozak urlă la telefon, toți se tem, Plahotniuc nu cedează nici mort”. Am totală încredere în această sursă, a afirmat Natalia Morari.

Menționăm că a doua zi a fost anunțată coaliția dintre ACUM și PSRM, după ce negocierile dintre PD și președintele Dodon ar fi eșuat din cauza că Vlad Plahotniuc n-ar fi acceptat condițiile impuse de ruși, potrivit unor înregistrări video difuzate în presă.

Articole asemănătoare

Back to top button