fbpx

video | Diacov confirmă că deputații PDM și PSRM s-au întâlnit la un „barbeque” la Florești. La petrecere ar fi participat și Igor Dodon

Un grup format din 17 deputați ai PDM au participat recent la un frigărui, organizat la Florești de democratul Eugeniu Nichiforciuc, la care s-au alăturat și parlamentari din partea PSRM. Informația a fost confirmată de către președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebat de către moderator dacă zvonul despre petrecerea comună a deputaților PDM și PSRM, la care ulterior s-ar fi alăturat și șeful statului, Igor Dodon, este adevărat, Diacov a declarat: „Ați îmbrobotit această noutate! Din câte știu eu, câțiva deputați de-ai nostri au fost invitați de unul dintre colegi la un barbeque”.

Președintele de onoare al PDM susține că nu a participat la petrecere, deoarece nu a fost invitat, iar dacă ar fi fost, nu s-ar fi dus deoarece avea alte activități.

Diacov nu a putut comunica dacă întâlnirea de la Florești între deputații PDM și PSRM a avut loc înainte de căderea Guvernului Sandu sau după, precizând doar că „aceasta a avut loc recent”.

Articole asemănătoare

Back to top button