fbpx

video | De ce avem explozie de cazuri noi de coronavirus? Anatol Ciubotaru: „Vina cea mare o poartă ANSP”

Fostul director al Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru, declară că „vina cea mare” pentru situația epidemiologică din țară o poartă ANSP. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El a menționat că poziția autorităților referitoare la purtarea măștii de protecție ar fi incorectă, în special atunci când reprezentanții MSMPS apar în spații închise, la ședințe, în lipsa distanței sociale, fără acest echipament. În același timp, Ciubotaru spune că nu a auzit până acum o strategie clară și tactici de combatere a virusului.

„Ce am văzut sunt niște date statistice demne de un purtător de cuvânt al Ministerului, dar o analiză clară, care e cauza ce măsuri s-au întreprins, nimic. După mine, este o impotență absolută la toate nivelurile. Sunt poate prea dur, dar vina cea mare o poartă ANSP”, spune Ciubotaru.

În cadrul emisiunii menționate, Ciubotaru a mai declarat că doctorii „sunt obijduiți pentru atitudinea față de ei” și că foștilor săi colegi li s-ar fi promis salarii de 16.000 de lei, însă din 38 de specialiști, doar 10 le-ar fi putut primi.

 

Articole asemănătoare

Back to top button