fbpx

video | Candidatul ACUM, Andrei Năstase, și-a exercitat dreptul de cetățean: „Am votat cu gândul la Moldova”

Turul doi al alegerilor locale de azi îi pune „față în față” pe Andrei Năstase și Ion Ceban – ambii candidați la funcția de primar al municipiului Chișinău. Câteva momente în urmă, alesul Blocului ACUM și-a exprimat dreptul la vot și spune că a făcut-o „cu gândul la Moldova”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Andrei Năstase a venit și de această dată însoțit de familie, dar și de câțiva colegi de-ai săi.

„Am votat pentru princiipiile și valoriile în care cred, pentru oameni, pentru dreptul nostru, pentru o viață mai bună, liberă de propagandă, minciună, oportunism (…) cu certitudinea că de această dată nimeni nu va mai îndrăzni să ne fure votul, așa cum a fost anul trecut, am votat cu gândul la Moldova.

Este important să ieșim la vot, să nu lăsăm mafia să-și mențină controlul asupra acestui pământ, să nu lăsăm un individ, căutat internațional, să preia controlul asupra Moldovei. Astăzi vedem cum holdingul lui Dodon și Plahotniuc încalcă legislația. Fac apel către instituțiile abilitate să se sesizeze în conformitate cu legislația.

Vă îndemn pe toți să ieșiți la vot. Votați cum vă dictează conștiința, cum e mai bine pentru familiile voastre, nu stați acasă. Al treilea tur nu există. Astăzi decidem”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că, în turul I al alegerilor locale, candidatul ACUM a obținut în jur de 31% din voturile oamenilor. Pe când alesul PSRM – în jur de 40%.

Articole asemănătoare

Back to top button