fbpx

video | „Borika, venim după tine!” Înregistrare cu Usatîi, Jizdan și Damir trăgând din Kalașnikov

Deputatul Plaformei DA, Dinu Plîngău, a publicat pe pagina sa de Facebook o postare cu un video ce îi surpinde pe Renato Usatîi, Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne pe vremea lui Vlad Plahotniuc și Dorin Damir, finul de cununie al oligarhului. Aceștia se distrează la un tir, trăgând din arme de tip Kalașnikov.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Usatîi a fost prieten cu toți oligarhii. Consilierul lui Filat. Prieten cu Plahotniuc, care i-a permis să se întoarcă în 2015. Are relațiile strânse cu Platon. Apropo, amândoi insistă că Laundromatul nu este o crimă. Usatâi l-a susținut în 2016 pe Dodon. E un bun prieten cu Vâlcu, partenerul lui Nichiforciuc, care acum îl sprijină pe Dodon. Au fost vecini la Moscova. Usatîi este prieten cu Damir. Datorită căsătoriei surorii sale, a reușit să aibă o firmă-capușă pe lângă Calea Ferată Rusia. Apropo, Iacunin a demisionat în legătură cu multiple scandaluri privind aceste firme”, scrie Plângău în aceeași postare.

„Usatîi, atunci trebuia să agiți pumnii – pe vremea lui Plahotniuc, nu să dai mâna cu el și cu prietenii lui. Noi ne luptam aici, iar tu făceai filmări de la Moscova și Dubai – asta e diferența”, mai comentează deputatul Platformei DA.

„Întrebare pentru naivi: atunci când vom avea o justiție adevărată în Moldova, cum credeți, Usatîi va sta aici sau va fugi din nou din țară?..Hai să facem o faptă bună și să nu-i dam acces lui Usatîi la bugetul național”, conchide Plângău.

Articole asemănătoare

Back to top button