fbpx

foto | Procurorii moldoveni au luat trofeul cel mare la competiția de minifotbal „Cupa Magistraților”

În premieră, competiția de minifotbal „Cupa Magistraților”, a fost organizată la Chișinău, iar procurorii moldoveni au luat trofeul cel mare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În perioada 29-30 septembrie 2023, Procuratura Republicii Moldova a participat la cea de-a XXVI-a ediție a competiției de minifotbal „Cupa magistraților”, organizată de Asociatia Sportiva A Procurorilor din Romania (ASPR).

În premieră, s-a decis organizarea competiției în Republica Moldova, Chișinău.

Selecționata Procuraturii Republicii Moldova la minifotbal s-a clasat pe locul I, după finala cu echipa DNA (locul – II). Locul III a fost obținut de reprezentanții DIICOT, iar locul IV – de magistrații reprezentanți ai Iașiului.

În total, la competiție au participat 24 de echipe: 23 echipe de magistrați din România și echipa reprezentantă a țării noastre.

Echipa Procuraturii Republicii Moldova a fost compusă din procurorii Muntean Victor, Cazacu Victor, Popescu Constantin, Chișca Vitalie, Rotaru Denis, Costișanu Vitalie, Stăvilă Alexei, Casir Alexandru, Barbuța Dumitru, Machidon Alexandru, Moroz Remus, și specialistul principal Ionița Victor.

Menționăm că Procuratura Republicii Moldova participă al patrulea an consecutiv la acest eveniment sportiv.
La eveniment a fost prezent Procurorul General interimar, domnul Ion Munteanu care a felicitat participanții pentru un joc formidabil.

Articole asemănătoare

Back to top button