fbpx

video | A primit sau nu Guvernul Sandu compensații de 450.000 de lei după demitere, așa cum declara Dodon? Răspunsul fostei prim-ministre

Fosta prim-ministră Maia Sandu neagă declarația făcută anterior de președintele Igor Dodon, potrivit căruia, fostul Guvern ar fi primit de la stat compensații de aproape 450.000 de lei, imediat după demitere, pentru cele cinci luni de activitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu, nu am luat nicio compensație. Este o minciună spusă de Igor Dodon, una dintre multe altele. Am luat doar salariul pentru lunile pe care le-am lucrat, nimic mai mult – nici eu, nici miniștrii”, a comunicat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4.

Igor Dodon a declarat anterior, în cadrul aceleiași emisiuni, că atunci când pleacă din funcție un conducător, există un buget care i se oferă, referindu-se la indemnizația pe care urmează să o obțină la finalul mandatului său, în sumă de peste jumătate de milion de lei.

În context, șeful statului a ținut să menționeze că o compensație similară ar fi primit-o și membrii Cabinetului de Miniștri condus de Maia Sandu. 

Articole asemănătoare

Back to top button