fbpx

UPDATE: Care este starea procurorei de la Hîncești, lovită în cap de către un necunoscut?

UPDATE: Procurora care a fost atacată azi dimineață este acum la Spitalul Raional Hîncești, pentru a fi supusă mai multor investigații medicale. Starea ei de sănătate este de gravitate medie-stabilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„După investigații, medicii vor stabili dacă poate merge acasă sau va fi internată. Are o fractură deschisă a osului parietal pe dreapta. Ea este conștientă, se deplasează singură”, a explicat directorul Spitalului Raional Hâncești, Petru Ciubotaru, pentru tv8.md.

Știrea inițială: O procuroră din raionul Hîncești a fost transportată la spital, după ce, în timp ce se întorcea de la o ședință, a fost atacată de către un necunoscut. Femeia a fost lovită în cap cu un obiect dur.

Despre acest lucru a anunțat de curând ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, în cadrul ședinței Guvernului.

„Este un caz excepțional, din punctul meu de vedere. La fața locului s-au deplasat angajații Inspectoratului de Poliție Hîncești, dar și angajații Direcției nr.1 a Inspectoratului Național de Investigații”, a informat el.

După ce, de la fața locului, au fost colectate înregistrările video, care au surprins întregul moment, poliția a reușit să identifice suspectul. Șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Ion Pârău, a precizat informația pentru sursa citată.

„A fost identificat, dar în prezent efectuăm măsuri operative pentru a stabili locul aflării acestuia și pentru a-l reține”, a spus Pârău.

Potrivit oamenilor legii, bănuitul a fost cercetat în trecut într-un dosar care se afla în gestiunea procurorei.

Articole asemănătoare

Back to top button