fbpx

Un pensionar, jefuit în scara blocului la Orhei. Bănuitul ar fi furat și bunuri în valoare de aproape 150.000 de lei dintr-un apartament

Un tânăr de 25 de ani ar fi jefuit un pensionar și ar fi sustras bunuri dintr-un apartament din Orhei. Ambele cazuri au avut loc la o zi distanță

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii din Orhei au fost sesizați pe 13 august despre faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras de pe umărul unui bărbat geanta în care se aflau buletinul de identitate, carnetul de pensionar, polița de asigurare medicală și 3500 de lei. Totul s-a întâmplat în scara unui bloc, iar individul ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Pe 14 august, o femeie de 41 de ani din Orhei a sesizat Poliția că persoane necunoscute i-ar fi pătruns în apartament și ar fi sustras safeul în care se aflau 110.000 de ruble, 4700 de euro, 24.100 de lei și o verighetă din aur. Astfel, victimei i-a fost cauzat un prejudiciu de 146.266 de lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de oamenii legii, suspectul a fost identificat și reținut în aceeași zi. În cadrul perchezițiilor corporale, asupra lui a fost depistat un plic cu 4700 de euro, 110.000 de ruble rusești și 18.100 de lei. Totodată, au fost găsite și actele sustrase de la pensionarul jefuit cu o zi înainte.

Bărbatul a fost reținut și plasat în arest pentru 30 de zile. Poliția precizează că acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Articole asemănătoare

Back to top button