fbpx

Un moldovean a părăsit ieri orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus. Când ar putea ajunge bărbatul în Moldova?

Un moldovean a părăsit ieri orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Interne și Integrării Europene. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis, datorită eforturilor Ambasadei Republicii Moldova la Beijing, în colaborare cu Misiunile Diplomatice ale României și Franței, conaționalul a zburat cu un avion charter spre orașul francez Istres. La aterizare, toți pasagerii aeronavei au fost plasați în carantină pentru aproximativ 15 zile.

Dacă la încheierea perioadei de carantină cetățeanul Republicii Moldova nu va prezenta simptomele infecției, el va putea părăsi Franța pentru a-și continua drumul către țara de baștină.

Citește și: Cazuri cutremurătoare în China. Oamenii își aruncă de la etaj animalele de companie după ce au apărut informații false precum că acestea răspândesc coronavirusul

video | Doi turiști chinezi, insultați pe o stradă din Italia din cauza coronavirusului. „Scârboșilor, mergeți să tușiti acasă la voi!”

OMS a declarat stare de urgență globală din cauza coronavirusului. Maladia s-a extins în cel puțin 18 țări

Articole asemănătoare

Back to top button