fbpx

Un fost și un actual membru PAS se vor duela în turul II al alegerilor locale

Primăria din satul interpretului de muzică populară, Nicolae Glib, e râvnită de doi candidați cu prenumele Oleg. Unul, Oleg Rotaru, este candidatul PAS, iar cel de-al doilea, Oleg Cernei, este fost membru PAS, actual reprezentant CUB. Cei doi se vor întâlni în turul doi al alegerilor locale generale, scrie unimedia.info.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ziua alegerilor nu a trecut fără scandal la Pepeni. Oleg Cernei l-a acuzat pe Oleg Rotaru de la PAS că ar fi împărțit colaci fiecărui cetățean care mergea să voteze – pomeni electorale.

Rotaru a respins însă acuzațiile și spune că nu are vreo legătură cu împărțirea de colaci. „Cineva dădea colaci de sufletul unei răposate din sat, nu am nicio legătură, nici nu am fost pe acolo”, a declarat, la rândul său, Oleg Rotaru.

Așa sau altfel, cei doi, care au fost cândva colegi de partid, se vor întâlni în turul II al alegerilor locale.

Pepeni este satul de baștină al interpretului Nicolae Glib, care a fost și primar al localității, anterior.

Oleg Cernei a fost consilier raional din partea PAS, până la o vizită a președintelui Parlamentului, Igor Grosu, în raion. Venise cu cel puțin 6 bodyguarzi. „Așa om mic și atâta pază!”, i-a spus atunci Cernei lui Grosu, într-o transmisiune live pe rețelele de socializare.

Ulterior, Oleg Cernei a anunțat că-și suspendă calitatea de membru PAS sub pretextul că ar fi devenit coordonator al unui proiect, finanțat de UE. Acesta însă nu a mai revenit în PAS și cu timpul a devenit un aprig critic al actualei guvernări. La alegerilor locale din 5 noiembrie 2023, Cernei a devenit candidat la funcția de primar de Pepeni din partea CUB.

Articole asemănătoare

Back to top button