fbpx

Un copil, atacat de rechin pe o plajă populară în rândul turiștilor. Autoritățile recomandă închiderea plajelor

Mai multe plaje din North West Cape, Australia de Vest, au fost închise temporar după ce un băiat de 11 ani care practica snorkeling a fost rănit în urma unui presupus atac al unui rechin, a relatat presa locală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

DPIRD recomandă să fie închise plajele între Pilgramunna şi Bloodwood Creek în Cape Range National Park lângă Exmouth din cauza unui incident cu un rechin”, a precizat sâmbătă Surf Life Saving WA, scrie DPA, citată de Agerpres.

DPIRD a primit o informare referitoare la un practicant de snorkeling rănit într-un posibil atac al unui rechin în largul Kurrajong Campground din Cape Range National Park sâmbătă, aproximativ la ora 15:00 (07:00 GMT).

Aproximativ în acea perioadă, Surf Life Saving WA a raportat că un rechin a fost zărit în zonă la doar un metru de ţărm.

Publicaţia locală Perth Now a relatat că este vorba despre un băiat de 11 ani. Potrivit publicaţiei, nu se cunosc informaţii despre gravitatea rănilor, dar se crede că nu îi pun viaţa în pericol. A fost transportat sâmbătă noapte la un spital din Perth, la circa 1.300 de kilometri sud, cu ajutorul Royal Flying Doctor Service.

Săptămâna trecută, un practicant de surf de 23 de ani, Max Marsden, a fost muşcat de braţ de un rechin cu lungimea de 1,5 metri în apropiere de Geraldton, la circa 800 de kilometri sud de Exmouth, şi a reuşit să scape după ce a lovit rechinul în mod repetat.

Articole asemănătoare

Back to top button