fbpx

ultimă oră | Miniștrii au depus jurământul: Guvernul condus de Maia Sandu a fost învestit

Guvernul condus de Maia Sandu a fost învestit astăzi, 8 iunie. Imnul de stat a fost intonat, iar noii miniștri au și depus jurămintele la tribuna Parlamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În discursul său, Maia Sandu le-a mulțumit cetățenilor pentru încredere și i-a asigurat pe funcționarii publici că nimeni nu le va cere să facă ceva ilegal și să iasă în stradă, dacă aceștia nu își vor dori asta.

„Vreau să mulțumesc cetățenilor că au avut încredere în noi. Le mulțumesc colegilor că au făcut sacrificii timp de ani de zile. Altfel nu aveam să ajungem aici. Va fi o misiune dificilă, dar vom reuși să facem diferența.

Mă adresez funcționarilor publici: am certitudine că vreți condiții normale de lucru, că nu vă va cere nimeni să facem ceva ilegal. Exact asta ne angajăm. Haideți să fim calmi să asigurăm acestă tranziție pașnică a puterii și să începem să lucrăm pentru binele acestei societăți”, a spus premierul Maia Sandu.

UPDATE: Curtea Constituțională a emis o nouă decizie: Numirea Maiei Sandu în funcția de premier, precum și investirea Guvernului – ilegale

Articole asemănătoare

Back to top button