fbpx

ultima oră | Încă o moldoveancă bolnavă de coronavirus a decedat! Este vorba despre o angajată din sistemul medical

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că încă o persoană a decedat din cauza coronavirusului. Potrivit ei, este vorba despre o angajată a sistemului medical.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia avea 79 de ani și activa de mai mulți ani în asistența medicală urgentă prespitalicească. Ea a fost internată pe 19 martie și se mai confrunta cu alte probleme de sănătate grave, cum ar fi diabetul zaharat sau insuficiența cardiacă.

„Îmi este greu să vă spun această informație. Cu regret, astăzi a mai decedat o pacientă. Exprim condoleanțe familiei, dar și recunoștință ei pentru faptul că este eroul sistemului medical, pentru faptul că până în ultimul moment și-a dedicat viața sistemului”, a declarat ministra.

Amintim că primul deces în Republica Moldova din cauza virusului COVID-19 a fost înregistrat pe 18 martie curent, fiind vorba despre o pacientă de 61 de ani care se confrunta și cu alte maladii. Momentan, medicii au reușit să trateze două persoane. Numărul cazurilor de infecție este de 177.

Articole asemănătoare

Back to top button