fbpx

Trafic restricționat pe mai multe străzi din centrul capitalei. Cum va fi redirecționat transportul public în weekend?

Primăria municipiului Chișinău informează că, în perioada 12 septembrie, ora 08:00 – 13 septembrie, ora 08:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu, în perimetrul străzii Grenoble și Constantin Vârvan, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație a străzii de către „Exdrupo”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată.

Ruta de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa – șos. Hâncești – str. Miorița – str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi – str. Pan Halippa – str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.125 se scurtează până la str. Constantin Vârnav.

Totodată, în perioada 12 septembrie, ora 22:00 – 13 septembrie ora, 06:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Pușkin – str. Mihai Eminescu, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă – Canal Chișinău”.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button