fbpx

tabel | Pentru a patra zi consecutiv, ceața perturbă orarul zborurilor pe Aeroportul din Chișinău. Mai multe curse, anulate sau redirecționate

Codul Galben de ceață continuă să perturbe orarul zborurilor ce se efectuează în aceste zile pe Aeroportul Internațional Chișinău. Astfel, mai multe curse au fost anulate, unele se rețin, iar altele au fost redirecționate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit airport.md, unde fiecare doritor poate verifica starea curselor, a fost împiedicată aterizarea avioanelor ce veneau din Kiev, București, Moscova, Londra și Istanbul.

Și la capitolul decolări ceața dictează regulile. Astfel, nu au reușit să plece către destinații pasagerii care au ales cursele către București, Kiev, Bruxelles și Istanbul.

Administrația Aeroportului Internațional Chișinău, într-un comunicat, informează că „Din cauza ceții de la Aeroportul internațional Chisinau, în programul unor curse au intervenit modificări. În caz de întârzieri sau de anulare a zborului, contactați compania aeriană pentru a afla toate detaliile”.

Menționăm că, potrivit datelor meteorologice, Codul Galben de ceață este valabil până astăzi. Vizibilitatea va fi redusă de până la 200 de metri şi mai puţin.

Articole asemănătoare

Back to top button