fbpx

Spînu, după ce Cavcaliuc a spus că acesta va fi arestat: „Un fugar, fricos și mincinos”

„Un fugar, fricos și mincinos din Londra a ieșit azi și fâlfâie cu niște hârtii.”  Este declarația lui Andrei Spînu, la adresa lui Gheorghe Cavcaliuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe canalul său de Telegram, Spînu a publicat și un mesaj adresat lui Gheorghe Cavcaliuc: „Am un mesaj pentru el, vino acasă omule și discută cu procuratura.”

Asta după ce în dimineața de 16 februarie, fostul șef-adjunct de la IGP, Gheorghe Cavcaliuc a ieșit într-un live pe pagina sa de Facebook și a menționat că „după ce Maia Sandu l-a adormit pe Andrei Spînu cu funcția pe care i-a oferit-o temporar în Președinție, doar pentru a obține votul deputaților credincioși acestuia, pentru a vota astăzi Guvernul comod ei, pentru Spînu rămân zile numărate până când va fi arestat.”

Menționăm că Andrei Spînu a fost numit acum câteva zile în funcția de secretar general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Nu este prima dată când Andrei Spînu ocupă funcția de secretar general al Aparatului Președintelui. Politicianul s-a mai aflat în această poziție din decembrie 2020, până la investirea Guvernului Gavrilița din 6 august 2021.

Amintim că în după-amiaza zilei de vineri, 10 februarie, Guvernul condus de Natalia Gavrilița și-a dat demisia.

Câteva ore mai târziu, consilierul prezidențial Dorin Recean a fost propus la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button