fbpx

Situația la frontieră: Patru călători cu acte false și 60 de persoane documentate pentru ignorarea restricțiilor

în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 11.880 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6063 traversări persoane, dintre care 4007 treceri la frontiera moldo-română, 981 treceri la frontiera cu Ucraina și 1075 treceri aeriene.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Au fost supuse screeningului 11.880 persoane și completate 634 de fișe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19 (febră, rinoree, tuse seacă).

De asemenea, 60 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

Pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: șapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Totodată poliția de frontieră a înregistrat patru documente falsificate și 60 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button