fbpx

Siegfried Muresan, despre vechiul și noul Executiv: „Guvernul PDM a anunțat că își încetează activitatea. Îi urez mult succes noului prim-ministru”

Europarlamentarul român, Siegfried Muresan, a venit cu un mesaj de felicitare, la scurt timp după ce Partidul Democrat a anunțat că se retrage de la Guvernare, prin demisia cabinetului de miniștri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că Republica Moldova are un nou Guvern, unul proeuropean, ales în mod democratic de majoritatea parlamentară, în acord cu legislația națională și cu toate normele internaționale.

„Este un Guvern recunoscut de Uniunea Europeană și de partenerii internaționali. După mai multe încercări de a ignora voința democratică a majorității parlamentare, vechiul guvern PDM a anunțat astăzi că își încetează activitatea. Acest lucru trebuia făcut din momentul în care a fost votat noul guvern.

Îi urez mult succes noului prim-ministru al Republicii Moldova, Maia Sandu. Are o misiune foarte grea de a readuce Republica Moldova pe calea reformelor. Uniunea Europeană îi va fi alături”, a menționat europarlamentarul.

Amintim că astăzi, în cadrul unui briefing organizat de Partidul Democrat, vicepreședintele formațiunii politice a declarat că PDM se retrage de la guvernare, iar astăzi întreg cabinetul de miniștri din cadrul Guvernului Filip va demisiona.

Citește și:

ultima oră | PDM anunță că se retrage de la Guvernare

Articole asemănătoare

Back to top button