fbpx

Senior HR Business Partner și Managing Director al companiei Ellation, Ileana Ivanova, a fost aleasă co-președinta comitetului de resurse umane al Camerei Americane de Comerț din Moldova

Senior HR Business Partner și Managing Director al companiei Ellation, Ileana Ivanova, a fost aleasă co-președinta comitetului de resurse umane al Camerei Americane de Comerț din Moldova. Ea a fost prezentată recent, alături de directoarea HR de la Moldcell, Svetlana Bodaci.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ileana Ivanova deține o experiență impresionantă de peste 13 ani în domeniul resurselor umane, cu un istoric demonstrat prin activități în industria Tech și a serviciilor. În ultimii trei ani a deținut funcția de Managing Director și Senior HR Business Partner în cadrul sediului de la Chișinău al companiei Ellation, care are peste 170 de angajați, și a obținut titlul de „Cel mai bun angajator al anului 2019”, conform sondajului realizat de către Axa Management Consulting.

Ellation este o companie dinamică, cu rădăcini în Sillicon Valley, bazată pe tehnologii de ultimă generație. Fiind parte a companiei Otter Media, deținută de WarnerMedia, Ellation operează la intersecția dintre tehnologie și media pentru a redefini noi trenduri de interacțiune și consum media.

Fiind casa brandului de top din industria anime – Crunchyroll (un serviciu disponibil și în Moldova), Ellation
este determinată să creeze produse extraordinare pentru fanii pasionați de anime.

Cu o experiență impresionantă și atitudine profesionistă față de procese, Ileana Ivanova este un colaborator activ, mentor și voluntar pentru comunitatea tech din Moldova deja de mai mulți ani. Depune eforturi pentru dezvoltarea programelor locale și în activități care susțin dezvoltarea sistemului educațional STEM în Moldova și îi încurajează pe tineri să urmeze studii tehnice.

În anii precedenți, Ileana s-a remarcat – devenind campioană activă la CoderDojo, fiind partener al
programului GirlsGoIT și contribuind la organizarea diferitor întâlniri și conferințe în domeniul Tech, precum MSTAC și CodeWăy.

Ileana Ivanova, co-președinta comitetului de resurse umane al Camerei Americane de Comerț din Moldova

– Ce te face atât de pasionată de munca ta?

– „Oamenii și mediul familial unde toată lumea se află acolo pentru ceilalți”.

– Care este impactul pe care vrei  să-l produci și să-l vezi asupra comunității
locale?

– „Noi toți din sfera afacerilor lucrăm strâns cu comunitatea Tech, recunoaștem și acceptăm că facem parte din aceeași relație, avem responsabilitatea egală în procesul de modelare a societății în care vrem să trăim. Noi ne automotivăm să jucăm un rol activ în procesul educațional și ne dăm seama că, în Tech, avem toate dotările pentru a livra transformarea pe care ne-o dorim”.

– Care sunt cele mai interesante lucruri învățate din experiența ta la Ellation?

– „Muncește din greu, fii amabil și se vor întâmpla lucruri uimitoare”.

Fiind o femeie cu o voință de fier, care nu obosește niciodată și este mereu pasionată de copiii ei, de echipa cu care lucrează, de comunitatea locală și de tradițiile Moldovei, desigur, care adoră schimbările și este motivată de propriile vise, Ileana reprezintă un om de mare valoare pentru Camera Americană de Comerț din Moldova.

Această poziție, desigur, va fi o altă provocare, dar și o modalitate grozavă de a contribui la noi schimbări și de a influența și mai mult comunitatea locală.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button