fbpx

foto, video | CodeWăy – conferința la care arta și industria tech s-au combinat armonios

Eveniment inedit pentru programatorii pe dispozitive mobile

Recent, la Chișinău, arta și industria tech au creat emoții pozitive programatorilor pe dispozitive mobile în cadrul unei conferințe organizate de compania Ellation în incinta Teatrului Mihai Eminescu din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

CodeWăy – conferința organizată de ingineri pentru ingineri – a reunit peste 200 de profesioniști din țară, care au făcut networking și au contribuit la dezvoltărea comunității de programatori din Moldova.

Mai mult, la eveniment au avut prezentări 2 vorbitori internaționali, care activează la companiile Uber și Square, dar și 6  vorbitori locali, care au prezentat teme pentru programarea pe Android și iOS.

Sarcina primordială a organizatorilor (compania Ellation) a fost ca fiecare participant la conferință să petreacă timpul util și frumos. Pe lângă asta, s-a promovat implicarea fetelor și femeilor în educația tehnică.

Astfel, toți banii colectați din vânzarea biletelor au fost donați proiectului GirlsGoIT, un program implementat de către organizația Tekedu. În total 18.000 de lei au fost colectați și donați, pentru ca în această primăvară peste 90 de fete din 8 regiuni ale țării să poată participa în traininguri pentru inițiere în programare.

GirlsGoIT este un program cu o misiune măreață, iar organizatorii CodeWăy i-au fost alături din start. Pentru a susține programul și în acest an, Ellation va tripla suma colectată pentru a mări impactul programului. Cei de la Ellation cred că doar cu pași mici pot aduce schimbări pentru comunitatea locală.

Aceasta a fost a 3-a ediție a conferinței CodeWăy, organizată de către Ellation pentru comunitatea locală de ingineri și programatori.

Cu ce se ocupă compania Ellation? – Suntem o companie dinamică cu rădăcini în Silicon Valley și lucrăm cu tehnologiile de ultimă generație. Misiunea noastră este să cream produse extraordinare pentru fanii noștri îndrăgostiți de anime și manga.

De asemenea, Ellation este ”compania mamă” pentru brandul Crunchyroll, lider în industria de anime și manga (un serviciu disponibil și pentru fanii din Moldova).

Și alte evenimente urmează a fi organizate. Pentru a fi la curent cu noutățile, urmărește compania Ellation pe Facebook și Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button