fbpx

foto | Nu rata conferința comunității pentru comunitate! Ce vei învăța la „MSTAC’19”?

Pe 16 noiembrie, de la 10:00 la 19:00, Teatrul Național Mihai Eminescu va găzdui cea mai tare conferință dedicată ingineriei de testare și automatizare. Compania Ellation își propune la MSTAC’19 să pună accent pe comunitatea inginerească și pe vorbitorii evenimentului.

La eveniment toată atenția va fi concentrată asupra talentelor, experiențelor și valorilor deosebite ale inginerilor, care vor îmbogăți cunoștințele participanților.

„Da, știm că nu este simplu, dar ne-am angajat în această provocare. Iar obiectivul este ambițios – nu o singură companie, nu doar un punct de vedere – ci o singură voce a comunității locale și internaționale.

Această conferință va reuni Quality Engineers, Ninja Testers, Test Automation entuziaști, SDET din diverse industrii pentru a împărtăși ideile și experiențele lor în testare, automatizare și toate celelalte aspecte ale spațiului de inginerie în testare”, spun reprezentanții Ellation.

Agenda este următoarea: 

„An de an, ne străduim să vă aducem o conferință memorabilă. Teatrul Mihai Eminescu ne-a furat inimile și nu am putut alege altă locație pentru aceasta. Sperăm că de data aceasta, vă veți bucura de atmosfera la fel ca și data trecută. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim pe 16 noiembrie, la Teatrul Mihai Eminescu și să vă auzim povestea”

Obține biletul și finanțează un ONG. La fel de bine ai putea să plantezi un copac, să salvezi un pisoi, să creezi un meme – orice ar face această lume mai bună. Ne-am gândit să începem cu sprijinirea GirlsGoIT. Puteți afla mai multe despre Programul GirlsGoIT și proiectele lor uimitoare aici.

Verifică noutățile despre vorbitori, agendă și rezervări pe pagina de Facebook a evenimentului.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 079 772 342.

Articole asemănătoare

Back to top button