fbpx

Cum arată locul ideal de muncă pentru „Cel mai bun angajator al anului 2019” și ce posturi sunt disponibile acum în cadrul companiei Ellation?

Ce înseamnă pentru voi un job bun sau locul ideal de muncă, unde v-ați putea dezvolta și simți la locul potrivit? Ce presupune, de fapt, locul ideal de muncă? 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiecare va avea propriul răspuns, în funcție de scopurile și necesitățile pe care le căutăm permanent în cariera noastră. Putem reflecta mult asupra acestui subiect, și să ne imaginăm o multitudine de opțiuni, pentru că întotdeauna există loc de mai bine și de perfecțiune. 

Totuși, ce înseamnă noțiunea „loc bun de muncă” pentru compania care a obținut titlul de „Cel mai bun angajator al anului 2019”, în baza unui sondaj efectuat de AXA Management Consulting? 

Compania Ellation este una dinamică, bazată pe tehnologie, care își are rădăcinile în Silicon Valley și activează implementând tehnologii avansate, fiind „casa” brandului-lider în industria anime „Crunchyroll” (platformă disponibilă și în Republica Moldova).

Ellation prevede următoarele condiții indispensabile activității, procesului creativ și senzației de confort la locul de muncă:

  • Orientarea spre nevoile colegilor, în vederea îmbunătățirii experienței de muncă în oficiu. Acest lucru implică diverse activități și evenimente, asigurarea angajaților cu fructe, băuturi, gustări și prânz.
  • Oferirea posibilităților pentru dezvoltarea personală și profesională prin participarea la cursuri și conferințe.
  • Crearea unei atmosfere degajate prin decor creativ și tematic, ca să mai dizolve rutina de zi cu zi.
  • Accesul în sala de sport, deschisă 24/24, șapte zile în săptămână.

Pentru a face mai bine cunoștință cu noutățile companiei și pentru a vă informa despre funcțiile vacante propuse în cadrul Ellation, puteți accesa site-ul oficial al companiei.

În prezent sunt disponibile următoarele funcții:

Project Manager
Echipa managerului de proiect standardizează cele mai bune practici „Agile” pentru organizație, realizează îmbunătățirea proceselor și creează structura proiectelor.

Engineering Manager pentru echipa iOS
Echipa iOS este constituită din ingineri pasionați și profesioniști, responsabili de crearea și întreținerea aplicațiilor pentru iOS. Tot ei răspund de calitatea sistemului, fiind mereu informați despre noile tehnologii. Echipa iOS automatizează și aduce propriul aport, în funcție de necesitate, în îmbunătățirea practicilor companiei, având grijă de utilizatori și comunitate.

Android Engineer
Echipa Android este formată din ingineri profesioniști, care creează și întrețin aplicațiile pentru Android. Sunt responsabili anume de calitatea acestui sistem! Echipa este concentrată pe crearea și îmbunătățirea aplicațiilor mobile pe care le avem.

Specialiștii de aici elaborează coduri în următoarele limbaje de programare: Swift, Kotlin, JavaScript, Java, Golang, Objective-C, PHP.

Lucrând în cadrul Ellation veți putea deveni parte a unei companii, care activează la intersecția dintre tehnologie și media, pentru a identifica noile tendințe, distrugând barierele care apar în calea celor mai pasionați amatori de anime din întreaga lume, dornici să facă cunoștință cu acest produs.

Articole asemănătoare

Back to top button