fbpx

Sapă gropi la cimitir dacă nu poartă mască! Țara în care a fost introdusă măsura pentru cei care nu respectă regulile de prevenire a pandemiei

Locuitorii satelor din Indonezia care nu poartă mască de protecție sunt obligați să sape gropi la cimitir pentru cei care au decedat din cauza virusului COVID-19. Astfel, autoritățile încearcă să le transmită oamenilor cât de importante sunt măsurile de prevenire a bolii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit responsabililor, există un grup de populație care refuză categoric să respecte distanța fizică, dar și să poarte mască, relatează presa străină, făcând referire la CNN. Experții afirmă că acest fapt este unul dintre motivele pentru care în regiune sunt mai mult de 230.000 de cazuri de infectare.

Primii care au primit pedeapsa sunt trei bărbați prinși fără mască pe 9 septembrie. Anterior, însă, o altă persoană care nu avea echipamentul de protecție a fost impusă să stea într-un sicriu.Totuși, nu este clar dacă asemenea „sentințe” ar face mai mic numărul persoanelor care nu se conformează rigorilor impuse de autorități.

CITEȘTE ȘI:

foto | Pedeapsă controversată în Indonezia. Cei care refuză să poarte mască, „invitați” să vadă cum se simt într-un sicriu

Articole asemănătoare

Back to top button