fbpx

Sâmbetele devin mai frumoase dacă vezi un spectacol! Teatrul Eugene Ionesco te invită la una dintre cele mai cunoscute piese ale tuturor timpurilor

Teatrul Eugene Ionesco te invită și în această săptămână să vii după o doză de cultură și artă. Sâmbătă din arhive va fi scoasă înregistrarea spectacolului „Romeo și Julieta”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iubitorii de frumos vor avea ocazia să admire piesa în regia lui M. Chris Nedeea. Aceasta va fi transmisă pe canalul de YouTube al teatrului sâmbătă, la ora 17:00.

„Am ales această piesă deoarece am ajuns la un moment în care trebuie să-mi amintesc că există un sentiment căruia îi negăm existența – nevoia bolnăvicioasă, viscerală de celălalt. O nevoie aflată mereu în contradicție cu orgoliul şi egoismul care ne definește”, spune regizorul.

Echipa de creaţie a fost nevoită să opereze transformări masive ale textului original, pentru a-l raporta cât mai mult la contemporaneitate sau mai bine spus la lipsa de sensibilitate a acesteia, declară Nedeea.

Printre actorii pe care îi puteți vedea se numără Ala Menșicov, Veaceslav Sambriș, Victor Nofit, Iurie Focșa, Lucia Pogor, Doina Severin, Andrei Locoman și alții.

Urmăriți pagina Eugene Ionesco pentru a fi la curent cu alte noutățile din viața teatrului.

 

Articole asemănătoare

Back to top button