fbpx

Rujul roșu este un #musthave în carantină. Campania Red My Lips ia amploare în această perioadă a anului

Campania Red My Lips organizată la nivel mondial în luna aprilie, ia tot mai multă amploare și în Moldova. Zeci de doamne și domnișoare au ales să poarte roșu, fie pe buze, fie în vestimentație. Astfel, ele își exprima dorința de a spune „Stop” fenomenului de violență sexuală și abuz în adresa lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O participanta fidelă a campaniei este prezentatoarea TV, Lili Lozan, dar și activista Alina Andronache. Acestea au purtat roșu pe buze și au venit cu un mesaj către toate femeile din întreaga lume.

Lili a îndemnat reprezentantele sexului feminim să fie așa cum doresc și cum se simt confortbail. „Vorbiți și acționați cum credeți voi, spuneți NU violenței de orice fel, nu vă poziționați din start pe post de victime, nu căutați scuze celor care vă jignesc”, a relatat prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

La rândul său, Alina Andronache a scris că: „În aprilie se poartă buzele roșii chiar și în carantină. Machiajul sau hainele pe care le port nu înseamnă Consințământ!”.

Pentru a te alătura campaniei și a-i face pe cei din jurul tău să înțeleagă că violul și agresiunea sexuală nu sunt provocate de atracția sau dorința sexuală incontrolabilă, ci este un act de dominare, abuz și violență, poartă roșu în aprilie și publică imaginea cu hashtag-urile #RedMyLips, #RedMyLipsMD și #OnlyYesMeansYes.

Articole asemănătoare

Back to top button