fbpx

Relaxează-ți mintea și corpul într-o dimineață răcoroasă de vară. Vino la un antrenament gratuit de yoga, unde te vei încărca cu bună dispoziție

Ai obosit de rutina de zi cu zi și stresul acumulat în toată săptămâna – „YOGA for Everyone” poate fi soluția perfectă pentru tine. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie, iar organizatorii te așteaptă cu multe surprize.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ca sesiunea să fie cât mai plăcută, aceasta va avea loc într-o zi de duminică, în Parcul Dendrariu din Chișinău, cu începere de la ora 9:30. În calitate de instructoare yoga, organizatorii de la „FLEX Alumni Moldova” o vor aduce pe Tatiana Minceva.

La antrenament poate participa oricine vrea să-și încarce bateriile cu bună dispoziție și o poate face fără a achita ceva. Tot de ce este nevoie este ca fiecare participant să vină cu propriul covoraș sau propria pătură.

Organizatorii vor aștepta pe fiecare cu multe fructe gustoase și apă din plin, iar pentru ca acestea să fie în cantitatea necesară, ești încurajat să completezi un formular de înregistrare.

Dacă vrei să afli mai multe detalii sau ai careva neclarități, le poți rezolva, accesând pagina evenimentului sau, contactând organizatorii la adresa de email flexalumni.moldova@gmail.com.

Articole asemănătoare

Back to top button